Rundvlees

Rundvlees

Boordevol eiwitten en vitamines

Met rundvlees maak je de heerlijkste maaltijden, van kogelbiefstuk tot verrukkelijke stoofpotjes.
Het Belvershuys verkoopt puur rundvlees van:

- Loverens Vlees.
- Halsebroek Wagyus.

Korte keten: Loverens Vlees rechtstreeks naar Het Belvershuys

We verkopen rundvlees van Loverens Vlees uit Cromvoirt. De broers Albert en Marcel Verhulst hebben een kleine kudde blonde d’aquitaine-runderen die vrij in de weilanden lopen bij hun boerderij in het buurtschap Loveren vlakbij de IJzeren Man. Iedere dag kijken ze of het goed gaat met de koeien en hun kalveren. De koe en haar kalf blijven bij elkaar en de kudde krijgt alle ruimte om rustig te groeien. Water drinken ze vers uit de bron en het voer bestaat onder andere uit mais en hooi van het eigen land.
Het Franse ras blonde d`aquitaine is rustig in de omgang en heeft bijzonder vlees van hoge kwaliteit - het staat niet voor niets bij vele restaurants op de kaart. Het is mals en fijndradig, blijft mooi van kleur en heeft een heerlijke volle vleessmaak. Naast dierenwelzijn, eigenschappen die wij en onze klanten belangrijk vinden!

Malse (kogel)biefstuk, ouderwets ‘draadjesvlees', rosbief en bavette zijn enkele vleessoorten die Het Belvershuys aanbiedt.
Onder andere met dit malse rundvlees stellen we maandelijks een gevarieerd, voordelig vleespakket samen.

Ook bereiden we er verse maaltijden- en soepen mee. En natuurlijke feestelijke schotels voor:
- barbecue;
- gourmet en fondue;
- partypan.
 

Wagyus Halsebroek bij Het Belvershuys

Ook verkopen we vanuit het korte ketenprincipe het exclusieve vlees van Wagyus runderen uit Esch. Het exclusieve vlees van de Wagyu runderen is bekend vanwege de speciale smaak en malsheid. Het geheim van het Wagyu vlees ligt in de hoge mate van marmering, oftewel het aantal vetadertjes die door het spiervlees lopen. Hoe meer van die adertjes, hoe beter en smakelijker het vlees!

Het smaakvolle en exclusieve Wagyu rundvlees is een kostbaar ingrediënt voor de betere (hobby)kok, onder andere toprestaurants serveren dit exclusieve vlees. Doordat het hoog gemarmerde vlees veel smaak van zichzelf heeft, heeft het niet veel extra’s nodig. Zorg en toewijding bij het bereiden en een liefhebber van exclusief vlees die het opeet...!

We hebben altijd diepgevroren rundvlees op voorraad en kijk in onze agenda voor de data waarop we vers rundvlees in onze schappen hebben liggen.