Wil je ook prachtige stukken vlees, vis en groenten leren klaarmaken op de barbecue? Dat kan bij Het Belvershuys!
Van 18:00 tot 22:30 uur
Aanvang 17:45 uur.
In een middag/avondvullende workshop van ruim 4,5 uur leer je live allerlei bbq-technieken op Kamado’s, Afrikaanse braai én een rookton. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag en leer je hoe je de barbecue gemakkelijk en verantwoord gebruikt. Zo serveer je voortaan heerlijk sappig vlees en prachtige gerechten waarmee je indruk maakt op je familie of vrienden! Je leert vlees, vis, groenten en zelfs fruit op de bbq klaar te maken.
Ervaren grillspecialisten brengen je enthousiast de kneepjes van het barbequën bij.
Er kunnen minimaal 10 en maximaal 15 mensen per workshop deelnemen. Dit kan als individu of groep(je). Grote groepen op aanvraag.
Leuk voor een familie-uitje, als vriendenclub of bedrijfsteam!
Kosten: € 110,- p.p. incl. bijpassende drankjes. Bel Miriam voor meer informatie 06-20317290, uiteraard vrijblijvend.
Neem contact voor de mogelijkheden en data.