woensdag 8 november 2023 11:16
Ook dit jaar hebben deskundigen de foodtrends voor voeding en vlees op een rij gezet. Trends staan onder invloed van allerlei maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Leerzaam voor ons en goed om te volgen. En we zien dat we bij Het Belvershuys op de troepen vooruitlopen. Leuk!
Als ons voedsel duurder wordt, gaan we nieuwe keuzes maken. We kopen anders of minder. Stijgen de energieprijzen, dan kan economischer koken een optie zijn. Zijn we steeds meer bezig met onze gezondheid en onze weerstand tegen (infectie) ziektes en virussen, dan heeft ook dat invloed op onze eetkeuzes. Bovendien zijn er culinaire trends: wat doen (bekende) koks om dit jaar weer met vernieuwende gerechten en inzichten te komen? En wat is het aankoopgedrag van mensen in winkels, maar ook op maaltijd-bestelwebsites? Het levert uiteenlopende trendverwachtingen op! Lees de trends die zijn verzameld door Vlees.nl.